Vanliga frågor | FAQ | LittleUnBox


Undrar du något?

Här hittar du svar på vanliga frågor. Om du inte hittade svaret på precis din fråga är du välkommen att skriva till oss så hjälper vi dig.

LittleUnBox är en månads abonnemang som består av en box fylld med handplockade, speciellt utvalda produkter som kan glädja dig och ditt barn.

När du beställer din första LittleUnBox registrerar du dig för autogiro med ditt betalkort. Du betalar månadsvis innan du får boxen.

LittleUnBox 0-3 år: Produkterna varierar från månad till månad och innehåller både barnmat, vårdprodukter och lek- och skötprodukter. Du kommer dock inte att motta några barnmatsprodukter i din LittleUnBox förrän ditt barn har blivit 5 månader gammal. Produkterna är olika varje månad, så det aldrig finns två identiska lådor. ❤️ Det kan även komma lite överraskningar till föräldrarna.

LittleUnBox Gravid: Vi ser till att du skäms bort under din graviditet med bra naturprodukter utan parfymer och utan hormonstörande medel. LittleUnBox följer det danska Consumer Council Tænk Kemi (Danmarks svar på svenska Råd & Rön) och har bara skötsel- och vårdprodukter i LittleUnBox som är en A-märkta av Consumer Council Tænk Kemi. I boxen finns även fina kvalitetsprodukter för den kommande lilla och saker för den första tiden som mamma. ❤️

Du får inte automatiskt ett konto hos oss när du registrerar dig som prenumerant. Har du försökt skapa en inloggning med samma e-postadress som när du registrerade dig? 🤗 Om det inte fungerar så är du välkommen att skicka ett meddelande till oss på hello@littleunbox.se så hjälper vi dig 🥰

Om du endast önskar arr köpa en LittleUnBox ska du beställa en prenumeration. Eftersom vi inte har någon bindningstid på vår prenumeration kan du säga upp prenumerationen när du vill. För att säga upp din prenumeration ber vi dig att skriva till oss på hello@Littleunbox.se. 

LittleUnBox kostar 298 kronor per månad. Din box förnyas automatiskt och vi skickar en box till dig varje månad.

Det går att betala med; Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Shop Pay, Apple Pay och Google Pay.

Du har naturligtvis 14 dagars ångerrätt efter mottagandet av den första LittleUnBox. Om du nyttjar din ångerrätt inom denna tidsfrist kan vi återbetala dig för hela beloppet.

Du kan ändra och rätta din information samt hålla reda på dina leveranser och ditt LittleUnBox-medlemskap när du är inloggad på din medlemsprofil.

Ja, vi skickar även LittleUnBox till hela Sverige. För önskemål om leverans till andra länder är du välkommen att kontakta oss på hello@littleunbox.se så kan vi försöka hjälpa dig med din förfrågan.

Det kan bero på att du har skrivit in fel e-postadress när du skapade ditt konto. För att undersöka om detta är fallet ber vi dig att skicka ett meddelande till oss på hello@littleunbox.se med ditt fullständiga namn, e-postadress och telefonnummer, så hjälper vi dig. Om detta inte är problemet så hittar vi en lösning på problemet tillsammans.

Vi beklagar att du inte kunde hitta svaret på din fråga här. Du är alltid välkommen att skriva ett meddelande till oss på hello@littleunbox.se eller ringa på +45 25 33 80 93 så besvarar vi din fråga direkt ❤️

Vi tycker det är tråkigt att du vill säga upp din prenumeration hos oss. Kontakta oss på hello@littleunbox.se, så hjälper vi dig med att avsluta din prenumeration.